To vacancies overview

23 November 2022

Projectleider | Binnendienst

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een flinke portie verantwoordelijkheidsgevoel. Jij zorgt ervoor dat de taken op de juiste wijze worden verdeeld en bewaakt de voortgang. Verder weet jij op een juiste manier aan te sturen. Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

 • Je bent leergierig en staat open voor nieuwe technische ontwikkelingen binnen het vak;
 • Je bent zelfstandig, je houdt van aanpakken en hebt een no-nonsense en hands-on mentaliteit;
 • Je gaat alleen voor het allerbeste; het perfecte eindresultaat waar jullie met elkaar trots op zijn;
 • Je hebt een positieve, flexibele, stressbestendige en opgewekte instelling;
 • Collegialiteit is voor jou van groot belang; je draagt bij aan een goede onderlinge sfeer;
 • Je bent flexibel om samen met je teamleden een klus af te maken, ook als het daardoor wat later kan worden;

Heb jij een technische achtergrond en kun je op HBO niveau communiceren? Dan is dat mooi meegenomen!

Wat ga je doen?

De meubels van Hamers Totaal kom je wereldwijd tegen en dit realiseren wij met ons gehele team. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een gedreven en gezellig team. Wij zijn namelijk op zoek naar een Projectleider | Binnendienst voor 37,5 uur per week.

Zodra onze accountmanagers nieuwe aanvragen binnen halen, kunnen de administratief medewerkers, werkvoorbereiders en natuurlijk de projectleiders aan de slag! De projectleiders zijn eindverantwoordelijk voor de realisatie en begeleiding van projecten. De Interne Projectleider valt hier precies midden in en schakelt met iedereen binnen het bedrijf. Jij wordt dus een heel belangrijk onderdeel van onze organisatie! Jij bent verantwoordelijk om de binnenkomende projecten/aanvragen door te communiceren naar het team op de werkvloer. De productie kan aan de slag en deze afdeling zal jij dan planningsmatig ook aansturen.

Verder zal jij ook werkzaamheden uitvoeren als het opstellen van offertes, inkoop en het uitvoeren van calculaties.

Wie zijn wij?

Wij zijn een hoogwaardige interieurbouwer uit de regio Brabant. Ons team bestaat uit 35 mensen. Wij ontwikkelen totaalconcepten binnen de interieurbouw. Onze markt spreidt zich uit over zowel de zakelijke als de particuliere markt. We bestaan sinds 2001 en zijn uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen onze branche, dit vanwege onze hoogwaardige kwaliteit en goede service. Onze vestiging bevindt zich in Goirle.

Wat bieden wij?

Behalve dat we jou een van onze allerleukste banen te bieden hebben, kun je bij ons rekenen op een werkweek van 37,5 uur per week. Ook bieden wij jou graag het volgende:

 • Goed pensioenfonds
 • Een langdurige samenwerking, met uitzicht op een vast contract
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Fijne werksfeer met een superfijn collegiaal team om je heen
 • Salaris tussen € 3.500,- en € 4250,- afhankelijk van leeftijd en ervaring

Vragen of meer weten?

Heb jij nog vragen over deze vacature voor de functie van Interne Projectleider | Binnendienst? Neem dan gerust contact met ons op. Denk jij een geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Solliciteer dan direct en stuur ons jouw CV en motivatie toe.

 

PROJECTS

WHY WORK WITH HAMERS TOTAAL?

Co- Creation

Co-creation is a form of collaborative innovation: ideas and new applications are shared and improved to achieve even better solutions. Working together with experts, such as architects, customers, our professional craftsmen, suppliers, etc. The objective is efficiency in all respects while preserving and respecting design, customer wishes, the environment and the environment.

Quality, Flexible & Bright

At Hamers Totaal your wish is central, together with you we discuss the countless possibilities and we come to a beautiful translation
of the design.
At Hamers Totaal you can count on quality, both in our professional people and in high-quality materialisation, processing and finishing.
At Hamers Totaal you know exactly where you stand. A clear quotation in which all discussed costs are stated. We love transparency. We go for Quality & Service

 

 

Production

Your custom interior is produced in the Netherlands, in Goirle.
Our production location is equipped with a solid machine park, which is set up according to a lean filosofie.
Hamers Totaal employs its own specialized professionals.
Before the custom-made interior leaves our premises, it is completely assembled and checked on location.
During the production of your interior, you can come and take a look at our production, just let us know in advance.