Naar projecten overzicht

Particulier

Keuken

Woonhuis Amsterdam - Keuken en meerdere kasten geplaatst

Voor een particuliere klant in Amsterdam hebben we verschillende ruimtes voorzien van maatwerk inbouwkasten, we hebben een schitterende keuken geplaatst en we hebben de toiletruimtes voorzien van een meubel in stijl van het volledige huis. Het interieur heeft door het gehele huis dezelfde look-and-feel en ook achter de deuren voldoen ze volledig aan alle wensen van de klant. 

 

Met een kast op maat helpt u uw huis opgeruimd te houden, u kunt uw ruimte optimaal benutten doordat de kasten rondom volledig passend zijn gemaakt in de ruimte. Naast het voorkomen van stof op de kast, ziet uw ruimte er netjes afgewerkt en opgeruimd uit. 

 

We hebben hier tevens een schitterende maatwerk keuken geplaatst. Wanneer je een keuken op maat laat maken zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Wij ontwerpen een keuken geheel naar de wens van de klant. Voor elke soort keuken hebben wij een oplossing op maat.

Projectfoto's

NIEUWS

WAAROM WERKEN MET HAMERS TOTAAL?

Flexibel

Flexibel! Bij Hamers Totaal staat uw wens centraal. Samen bespreken we de talloze mogelijkheden en komen we tot een mooi ontwerp.

Helder

Helder! Bij Hamers Totaal weet u precies waar u aan toe bent. Een duidelijke offerte waarin alle besproken kosten zijn vermeld.

Kwaliteit

Kwaliteit! Bij Hamers Totaal kunt u rekenen op hoogwaardig materiaal en perfecte nazorg. Wij gaan voor kwaliteit!