Naar projecten overzicht

Particulier

Particulier

Maatwerk grijze betonlook kledingkast

De maatwerk kledingkast die we gemaakt hebben voor onze klant geeft de kamer een super stoere uitstraling! Kasten met betonlook worden steeds populairder. Het massieve uiterlijk van deze kasten zijn een ware eyecatcher. 

 

Kledingkasten zijn bij ons verkrijgbaar in alle soorten en maten. Onze klant koos niet voor een grote kast met schuifdeuren maar voor een meer traditionele kledingkast met draaideuren en lades. Een draaideurkast is - in tegenstelling tot een schuifdeurkast - een garderobekast, kledingkast of bergkast met 'gewone' draaideuren. Deuren met scharnieren dus. Maar een 'gewone' kast hoeft absoluut geen saaie kast te zijn. Dat bewijzen deze foto's! De kast is voorzien van verlichting en er is zelfs een demontabel paneel aanwezig zodat de afzuigunit bereikbaar is, mocht dit nodig zijn.

 

Met de enorme keuze aan deuren en materialen kunt u bij Hamers Totaal in Goirle een draaideurkast laten bouwen die perfect aansluit bij uw interieur!

Projectfoto's

NIEUWS

WAAROM WERKEN MET HAMERS TOTAAL?

Flexibel

Flexibel! Bij Hamers Totaal staat uw wens centraal. Samen bespreken we de talloze mogelijkheden en komen we tot een mooi ontwerp.

Helder

Helder! Bij Hamers Totaal weet u precies waar u aan toe bent. Een duidelijke offerte waarin alle besproken kosten zijn vermeld.

Kwaliteit

Kwaliteit! Bij Hamers Totaal kunt u rekenen op hoogwaardig materiaal en perfecte nazorg. Wij gaan voor kwaliteit!