Naar nieuws overzicht

17 april 2019

Uitbreiding pand

Hamers Totaal is in 2018 wederom hard gegroeid! Om deze groei te kunnen bewerkstelligen hebben we de benodigde uitbreiding kunnen vinden in een naastgelegen pand. Beide panden zijn aan elkaar gekoppeld door middel van een vaste doorgang. Onze magazijnruimtes zijn hierdoor groter geworden en hebben we nu een laad en los ruimte extra, deze is gelegen aan de Nobelstraat 3. Een gedeelte van de werkplaats is tevens verplaatst, hierdoor hebben alle medewerkers een eigen werkplek gekregen. Het kantoorpersoneel is intern verhuisd van de James Wattstraat 5 naar de Nobelstraat 3. Alle vaste leveranciers zijn inmiddels geïnformeerd als er iets gewijzigd is met betrekking tot het afleveradres. Mocht u voor het eerst naar ons toe komen, vraagt u dan gerust waar u zich moet melden.

 

Vind snel de referentie die u zoekt

WAAROM WERKEN MET HAMERS TOTAAL?

Flexibel

Flexibel! Bij Hamers Totaal staat uw wens centraal. Samen bespreken we de talloze mogelijkheden en komen we tot een mooi ontwerp.

Helder

Helder! Bij Hamers Totaal weet u precies waar u aan toe bent. Een duidelijke offerte waarin alle besproken kosten zijn vermeld.

Kwaliteit

Kwaliteit! Bij Hamers Totaal kunt u rekenen op hoogwaardig materiaal en perfecte nazorg. Wij gaan voor kwaliteit!