Hamers Totaal

Totaalconcept

Hamers Totaal staat voor passie en perfectie. Dankzij onze jarenlange ervaring én ons plezier in het vak leveren we telkens weer prachtige projecten op. Onze vakmannen zijn stuk voor stuk professionals met een specialisatie in interieurbouw. We pakken onze projecten zorgvuldig aan en werken enkel met hoogwaardig materiaal. Benieuwd naar ons werk? Bekijk de projecten in ons portfolio!

 

Van ontwerp tot realisatie

Wij zijn er voor onze klant. Van A tot Z.  Van ontwerp tot realisatie en alles wat daar tussen zit. We ontwikkelen totaalconcepten in de retail, food en non-food en de horeca en werken voor bedrijven en particulieren. Goed klantcontact staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden we tijdens het project telkens contact met u: hoe verloopt het project? Is alles naar wens? U kunt bij ons rekenen op perfecte service. 

Vind snel de referentie die u zoekt

NIEUWS

WAAROM WERKEN MET HAMERS TOTAAL?

Flexibel

Flexibel! Bij Hamers Totaal staat uw wens centraal. Samen bespreken we de talloze mogelijkheden en komen we tot een mooi ontwerp.

Helder

Helder! Bij Hamers Totaal weet u precies waar u aan toe bent. Een duidelijke offerte waarin alle besproken kosten zijn vermeld.

Kwaliteit

Kwaliteit! Bij Hamers Totaal kunt u rekenen op hoogwaardig materiaal en perfecte nazorg. Wij gaan voor kwaliteit!