Interieurbouw is onze passie

Hamers Totaal, leuk je te ontmoeten! 

 

Al sinds 2001 staat Hamers Totaal garant voor origineel, kwalitatief en degelijk vakwerk. Voor zowel de particuliere als de zakelijke klant die voor kwaliteit gaat. Een lokale speler die nationaal en internationaal opereert. Met trouwe en loyale klanten bouwt Hamers Totaal aan duurzame relaties met als resultaat vele succesvolle projecten die opgeleverd worden. Bekijk de projecten in ons portfolio!

 

Bekende namen zoals Rituals, America Today en Kwalitaria kozen al voor Hamers Totaal. Voor deze Retail ketens ontwikkelen wij totaalconcepten voor al hun winkels in Nederland maar ook erbuiten. Ook op particulier gebied opereert Hamers Totaal, van kastenwanden tot keukens en van tv-kasten tot inloopkasten.

 

Vakwerk, kwaliteit en passie, daar zit de kracht van Hamers Totaal in. Daarnaast staat goed klantcontact bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden we tijdens het project telkens contact met u: hoe verloopt het project? Is alles naar wens? U kunt bij ons rekenen op perfecte service. 

 

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Koninklijke CBM. Koninklijke CBM behartigt de belangen van de interieurbouw en meubelindustrie en zet zich samen met de leden actief in voor een sterke creatieve maakindustrie voor wonen en werken. 

 

Vind snel de referentie die u zoekt

NIEUWS

WAAROM WERKEN MET HAMERS TOTAAL?

Flexibel

Flexibel! Bij Hamers Totaal staat uw wens centraal. Samen bespreken we de talloze mogelijkheden en komen we tot een mooi ontwerp.

Helder

Helder! Bij Hamers Totaal weet u precies waar u aan toe bent. Een duidelijke offerte waarin alle besproken kosten zijn vermeld.

Kwaliteit

Kwaliteit! Bij Hamers Totaal kunt u rekenen op hoogwaardig materiaal en perfecte nazorg. Wij gaan voor kwaliteit!